Mama to be Massage

Extra ondersteuning in deze mooie tijd 
die ook veel van jou lichaam vraagt. 

Zwangerschapsmassage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen. Als je echt veel later in de zwangerschap zit kan je ook zittend of op je zij gemasseerd worden. 

Belangrijk: geen massages tot 3 maanden zwangerschap. Omdat een massage altijd veel in beweging brengt masseer ik zwangere vrouwen niet langer dan 60 minuten. 

Samen met je kindje even volledig tot rust komen.

Gun jij jezelf dit moment om nog meer van deze tijd te kunnen  genieten?

Jou voordelen

Kies hieronder je gewenste tijd en datum...

Boek je liever via mij? Je kunt me altijd een berichtje sturen! 

Praktijk Jeanne Wolbers
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Mir KMir K
14:44 22 Aug 22
Dit is echt een aanrader. Wat een liefdevolle en begripvolle vrouw is Jeanne. Je wordt al zo fijn ontvangen en ze heeft veel respect voor je wensen. Aanraken is voor mij een spannend iets, maar heb me nog nooit zo kunnen ontspannen. Dus een aanrader. Dank je Jeanne.
Andrea KoelinkAndrea Koelink
09:45 07 Jun 22
Wow, ik heb een heerlijke & rustgevende massage gehad. Ik kan niet anders zeggen dat het heel fijn was en dat ik zeker nog een keer terug ga. Dank je wel Jeanne.
Thedo KeizerThedo Keizer
09:19 03 Jun 22
Jeanne zorgt er met zachte (en waar nodig stevige) hand voor dat je wordt weggevoerd naar een sfeer van totale ontspanning. Haar intuïtieve benadering zorgt voor aanraking en intensiteit op precies de goede punten. Weldadig.
Marian SnipMarian Snip
20:15 01 Jun 22
Jeanne heeft een warme, vertrouwde uitstraling. Ik voelde mij erg op mijn gemak en kon tijdens de massage even helemaal tot mezelf komen. Zeker voor herhaling vatbaar!
kr keulenkr keulen
14:49 01 Jun 22
Jeanne heeft mij een intuÏtieve massage gegeven. Het was een hele fijne en bijzondere ervaring. Zij hielp mij met doorstromen van energie in mijn lichaam. Ik kon voelen hoe op niveau van spieren, maar ook op niveau van energie ik steeds losser werd. De rest van de dag (en dagen erna) heb ik mij zo... licht gevoeld als een veertje. Heel erg fijn. Daarnaast voelde het ook gewoon erg fijn. Dankjewel lieve Jeanne!lees verder
Arlene BootsmanArlene Bootsman
17:20 13 May 22
Ik heb onwijs genoten van de intuïtieve massage van 90 minuten. Jeanne zorgt met liefdevolle aandacht voor kalmte en zachtheid (en wat meer stevigheid waar nodig). Zij stemt haar behandeling af op jouw wensen. Wil je muziek? Dan is er muziek. Wil je stilte? Dan kan dat ook. Wil je lavendelolie?... Of liever eucalyptus? Wil je een kaart trekken? Dan doen we dat. Een bezoekje aan Jeanne is een weldaad voor je lijf én je geest. Dikke aanrader!lees verder
N. de KruijfN. de Kruijf
11:08 12 Feb 22
Het was een fantastische ervaring! Op een heerlijke plek in het centrum heeft Jeanne een oase gecreëerd. Ik voelde mij meteen thuis. Jeanne werkt onwijs in verbinding, tijdens de behandeling was dat ook goed merkbaar. Anders dan ik vaker elders heb ervaren, was er echt aandacht en tijd en verzonk... ik in ontspanning. Door de opbouw van de massage begon het rustig en kon ik goed wennen aan haar aanraking. Heel fijn alsof ze precies wist wanneer ik behoefte had aan diepere massage vloeide de massage door in andere lagen. Heel prettig hoe ze de intensiteit ophoogde zonder dat het te veel werd. Echt ontspannen moest ik een soort ontwaken uit mijn gevoel waar ik nog flink van heb nagenoten. Als je ook behoefte hebt aan een masseur die de juiste toon weet te raken in aanraking en gevoel dan raad ik je Jeanne aan!lees verder
js_loader

De praktijk

Mijn praktijk is in Apeldoorn, op Molenstraat – Centrum 1. 

Openingstijden: 
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00- 18:00
Donderdag: 10:00 -21:30
Zaterdag: 11:00-14:00

Waar kun je mij nog meer vinden?
Op maandagavond geef Yin Yoga bij de Yogastudio in Apeldoorn. Dinsdagavond geef ik Yin Yoga bij  LeYoga en zondagochtend bij HappyYogi in Apeldoorn. Hier geef ik ook regelmatig workshops.

Wil je meer sfeerbeelden zien van mijn praktijkruimte? Kijk dan eens op mijn instagram pagina!